29 86 86 75 soren99@ymail.com

Badeværelse

Badeværelse

40 års erfaring i murerfaget!

Et helt nyt badeværelse! Kan du forestille dig noget bedre? Murermester Søren Schmidt leverer hele pakken, så du snart kan tage dit nye lækre badeværelse i brug! Så kan du godt begynde at glæde dig!
Murermester Søren Schmidt laver alt murerarbejdet selv og står for al kommunikation med de øvrige håndværkere. Vi sørger for at hyre elektriker, tømrer, VVS’er og maler ind, når der er behov for det, og vi står inde for arbejdet. Det giver dig en garanti for, at alt bliver udført efter dine ønsker og præcist, som vi har aftalt det.
Vi har 40 års erfaring med nye badeværelser, og det skal selvfølgelig komme dig til gode. Udover, at vi har rutinen og udfører vores arbejde professionelt, kan vi tilbyde dig både vejledning og masser af inspiration til spændende løsninger. Du har sikkert også selv en masse idéer, og sammen finder vi gode løsninger, så dine drømme kan blive realiseret bedst muligt.
Nyt badeværelse til dig, som er privat boligejer  Den håndværksmæssige kvalitet er 100 % i orden og hvad kundeservice angår, så giver vi dig gerne 110 %.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

    ANDRE SERVICES

    Hvad vi ellers tilbyder

    ANDRE SERVICES

    Hvad vi ellers tilbyder